VOOR ALLE KINDEREN…. (GR. 1 T/M 8)

Hallo allemaal,
Een paar weken geleden waren we met een grote groep kinderen bij elkaar in de kerk, het was fijn om elkaar daar op die manier te ontmoeten. De komende periode zullen er weinig activiteiten in de kerk zijn voor jullie, we hebben daarom iets nieuws bedacht.

We hebben 4 leesmanden gemaakt, iedere mand is gevuld met christelijke boekjes en magazines. Deze manden zullen ‘op bezoek’ gaan bij alle gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. In de mand zit een lijst met adressen, zo kun je zelf zien, waar de mand naar toe gebracht moet worden. (wisselend NGK, GKv Oost en West – Wil je niet op deze adressenlijst, dan kan je een mailtje sturen naar kek@dalfsen.gkv.nl) Je mag de mand een week thuis houden. Het is de bedoeling dat de mand op woensdag of donderdag wordt doorgegeven, zodat iedereen er in het weekend lekker van kan genieten.

Om met elkaar in verbinding te blijven lijkt het ons een leuk idee om iedere week een foto tijdens de online dienst te tonen van wat jij met de mand hebt gedaan. Ga op de foto met het boek dat je het leukst vond of met het magazine waarin je zit te lezen. In de mand vind je een begeleidende brief waarop staat wat je met de foto moet doen.

Groetjes,
Wilma en Albertine (Bijbelclub NGK)
Jolanda, Riëtte, Cristel en Anita (KEK commissie GKv)