Viering & Bezinningsmaand

Wat is het gaaf dat we in deze maand weer samen als gemeente mogen beginnen aan een nieuw seizoen. Met een nieuw jaarthema!

Om dit op een andere manier dan normaal te doen hebben we dit jaar een Viering & Bezinningsmaand.

Wat?
Niet alleen met één zondag maar door één maand apart te zetten, willen wij vieren dat we weer (meer) mogen doen en daarom samen elkaar ontmoeten. Ook willen we terug en vooruit kijken om samen te bezinnen. Dus samen delen en kijken naar wat we de afgelopen tijd geleerd hebben en kijken hoe we verder mogen gaan.

Hoe?
Door verschillende activiteiten die we organiseren door de hele week, hopen we de ruimte te geven om elkaar te ontmoeten. De activiteiten kunnen jullie vinden in het maandschema. In de kerken zullen grote vellen behangpapier hangen met bezinningsvragen. Kom je bij een activiteit in de kerk, neem dan vooral de tijd om hierbij stil te staan en jouw antwoord met ons te delen. Dit kan je doen door je antwoord op het papier te schrijven.

Voor vragen kan je altijd mailen naar: gemeentewerkers@gkvdalfsen.nl
Via de link, die verstuurd is op 25 augustus via de mail, kun je je inschrijven.
Maar voel je ook vrij om nog spontaan aan te sluiten bij een activiteit!