Vier de dienst 15 september

Spraakmakend: die bruiloft te Kana. Dat smaakt naar meer! Jezus gaf daar zijn visitekaartje af door het water in wijn te veranderen. Door het geloof te ‘proeven’ in de kerk, leren we Hem steeds beter kennen. Kom en proef dat de Heer goed is!

Het onderwerp van de Vier de dienst op 15 september 2019 is: Het visitekaartje van Jezus.

De Vier de dienst, zondagavond 19.00 uur, is ‘anders van kleur’. Deze dienst is laagdrempelig informeel, meer mensen krijgen een rol in de dienst en er wordt meer rekening gehouden met gasten van buitenaf. Zie ook – Kom jij een keertje mee naar de kerk? Welkom!

Bent u / Ben jij niet in de gelegenheid om de dienst(en) te bezoeken, kijk dan live mee. Voor een volledig overzicht van de diensten klikt u hier.