Koffie&Creatief – een nieuw seizoen

In oktober willen we een workshop brushletteren organiseren. De workshop wordt gegeven door Maartje Jager uit Zwolle. (www.postpret.nl)

Tijdens deze workshop leer je schrijven met een brushpen. Een brushpen heeft een flexibele penseelpunt en dat geeft een bijzonder effect van dikke en dunnen lijnen. Tijdens deze workshop oefen je het schrijven met deze pen en ga je aan de slag om mooie en kleurige kaartjes te letteren. Je kunt ook verschillende kleuren blenden( mengen) op aquarel papier.

Alle deelnemers krijgen een postpret-pakketje met materialen mee, waarmee je ook thuis nog aan de slag kan.

Heb je belangstelling? Welke datum komt jou het beste uit? Woensdagavond 23 oktober ( herfstvakantie) of woensdagavond 30 oktober? Geef z.s.m je voorkeur op, dan kunnen we een datum reserveren.
Aanmelden: idabosdijkema@hotmail.com of 06 49987500
Kosten: € 17.50 
Adres: Klaverkampsweg 4, Dalfsen

Is er interesse voor een eerste workshop handletteren? Misschien heb je enthousiaste verhalen en resultaten gehoord/gezien van een deelnemer aan de workshop van 28 maart jl.?
Je kunt je interesse melden bij Ida. Bij voldoende aanmelding organiseren we een workshop handletteren.
 

Heb je een familielid, vriend(in), collega, buurman/vrouw enz. die belangstelling heeft? We willen graag gastvrij zijn: van harte welkom! Is vervoer een probleem? Laat het ons weten.
Met creatieve groet, Ida Bos en Ankie van der Hulst