Kinderkring

Kind en Kerk

Kinderkring is gestart in de ochtenddienst op zondag 8 maart 2015 en wordt vanaf dat moment 2x per maand georganiseerd. Op de beamer komt te staan wanneer de kinderen naar de hal mogen, ook de dominee zal dit moment aangeven. In de hal worden de kinderen opgevangen door de leiders van de Kinderkring. Deze mensen zijn herkenbaar aan de kleur buttons die ze dragen.
Groep 1/2: rood
Groep 3/4: geel
Groep 5/6: blauw
Mocht uw kind het spannend vinden om hier naar toe te gaan, loop gerust even mee!
De kinderen gaan met de leiders mee naar boven. Daar gaan de groepen 1/2, 3/4, en 5/6 in de daarvoor aangegeven zaal zitten. Dit staat op de deuren aangegeven met de bijbehorende kleur. Daar krijgen zij een programma aangeboden over het onderwerp van de preek, op hun eigen niveau. Na de preek en het gebed komen de kinderen weer de kerk in tijdens de collecte.
Werkblad
We merken dat vooral voor de kinderen van groep 7, 8 (en brugklas) ook behoefte is aan een soort ‘verwerkingsvorm’ voor de preek. Daarom hebben we besloten om gebruik te gaan maken van een werkblad, op het niveau van groep 7 en 8 (en brugklas). Dit werkblad komt dan uit op de zondagen dat er ook kinderkring is. Dit werkblad zal in het bakje, dat aan de muur bij de deuren hangt, te vinden zijn.

Kerngroep Kind en Kerk

Elza Albracht, Jelly Mulder, Cristel Hofsink