Ontmoeten – 2018

ONMOETEN

Soms is het alsof we liever over een goede film praten dan over Gods ontzagwekkende liefde. Soms hebben we liever een goed gesprek over ons favoriete drankje dan over Zijn levende water.

‘Ik ben niet zo’n prater’, hoor je dan wel eens zeggen. Maar dat is maar goed ook! Begin maar eens met luisteren en toon echte belangstelling voor die ander. Want het is belangrijker om nieuwsgierig te zijn naar de ander. Luisteren, vragen stellen: dat geeft een heel andere, verrassende dynamiek aan het gesprek en schept de mogelijkheid voor een ontmoeting van hart tot hart. Omdat de Liefde van Christus in je is, zal dat er uit komen en zul je, als er gelegenheid is, van die Liefde getuigen.

 Voor het komend seizoen wordt het gemeentethema ‘Ontmoeten’. Commissie Vorming & Toerusting heeft in samenwerking met de werkgroep Toerusting (Dalfsen-Oost) en  ‘Naar Buiten’ (Evangelisatiecommissie-nieuwe stijl), o.l.v. Wim Lengkeek voor dit thema gekozen met de volgende verdeling:

– 1e Themazondag 16 september 2018: Onderwerp ‘Ontmoeten’ .

– 2e Themazondag 18 november 2018: Wat betekent ‘Ontmoeten’ voor jou?

– 3e Themazondag 3 februari 2019: Wat betekent ‘Ontmoeten’ praktisch in je wijk?

– 4e Themazondag 17 maart 2019: Wat betekent ‘Ontmoeten’ praktisch in de kerk?

Wij werken dit thema verder uit met als doel dat we jou de gelegenheid willen bieden om te groeien in relatie met Jezus en Zijn gemeente en te groeien in de verschillende rollen die je hebt in het dagelijks leven. Heb jij nog ideeën of tips met betrekking tot dit thema, laat het ons weten.

Commissie Vorming & Toerusting
CVT@dalfsen-west.gkv.nl