Leven uit de Bron – 2014

Vervolg gemeenteproject Leven uit de Bron

We hopen dit seizoen een doorstart te maken met het gemeenteproject ‘Leven uit de Bron’. Op Startzondag 7 september 2014 klinkt het startschot voor het volgend thema: ‘Samen thuis bij God’.

Kom binnen!
Welkom in het huis van God, waar onze Koning troont,
welkom in het huis van God, waar levend water stroomt.

Deze startzondag ligt er een Bijbelleesrooster in het postvak. Dit rooster laat je kennismaken met het thema.
-Op 5 oktober staat het onderwerp ‘God woont bij ons’ centraal in de eredienst. Daarna kan iedereen weer meedraaien in wijkgroepen om door te praten met elkaar over het thema. Over de indeling e.d. volgt later meer informatie.
-Op 2 november wordt het onderwerp ‘Wij wonen bij God’ uitgediept. Ook daarna praten we met elkaar wijksgewijs over het materiaal dat de werkgroep zal aanreiken.
-Op 7 december wordt het project afgesloten met de viering van het Heilig Avondmaal.

Vorig jaar waren de gesprekken inspirerend, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Dit jaar hopen we ook op goede, verdiepende momenten met elkaar. Daarom betrekken we iedereen, jong en oud, bij het gemeenteproject: We zijn allemaal welkom en ‘Samen thuis bij God!’

In Gods Huis (en bij elkaar thuis!) mag je komen, zoals je bent met al je dromen, je verdriet en je talent, leg het aan Zijn voeten, vertrouw Zijn macht, Hij wil ons ontmoeten en versterken met Zijn kracht!

Kom

BIJBELLEESROOSTER – Neem, lees en ontdek! (v.a. 7-9-2014)

BIJBELLEESROOSTER (v.a. 5-10-2014)

 

 

Startzondag 7 september
Kinderen uit groep 3 t/m 8 zongen twee liedjes van de CD ‘Thuis’ – Elly & Rikkert

Themazondag 5 oktober
collage-2014-10-05
Na de eerste themadienst ‘God woont bij ons’ op 5 oktober, hebben we heerlijk genoten van de lunch. Veel gemeenteleden hebben ons verrast met lekker eten!
De kinderen mochten na het eten van pannenkoeken knutselen en het resultaat hebben we tijdens de themadienst van 2 november bewonderd!

‘Mij lijkt het heerlijk om thuis te zijn
Heerlijk bij God, dat is pas fijn.’
Zo begint het gedichtje van Iris Meijer (groep 7). Zij heeft met dit mooie gedichtje een prijsje gewonnen, evenals Zoë van Pijkeren (groep 4) die het mooiste huisje had geknutseld.
Zij kregen allebei de CD ‘Thuis’ van Elly & Rikkert.