Kindermiddag

Het doel van de kinderclub is kinderen (die niet geloven) te vertellen over de Here Jezus.
“We hopen dat, hoe klein ze soms nog zijn, hier toch iets van opsteken. Ouders praten soms met ons door over wat de kinderen doen of maken en dan krijgen we hele mooie gesprekken.”
De organisatie van de Kinderclub organiseert kindermiddagen en is vaak aanwezig tijdens de Blauwe Bogendagen.
Voor meer informatie:
Jannita van Gelder
T. 0529-434607
E-mail: jannita.van.gelder@home.nl
 
Foto: www.poppenenmeer.nl

God wil jouw gids zijn; wil je Hem ook volgen? – oktober 2017

De laatste zaterdag van de herfstvakantie was er weer een kindermiddag! We zijn op reis gegaan gaan met Benno. Benno vond een oude gids met tickets voor ‘Dé reis van je leven.’ Hij maakte met Bonnie een tocht door de jungle en ze maakten van alles mee, want het bleek niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Wat denk je: Hebben ze het volgehouden ondanks gevaren? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lazen ze die wel goed?
 

20161029-dsc_0523Voorstelling Jonaboot – oktober 2016

Ongeveer 75 kinderen genoten van de kindervoorstelling ‘Jonaboot’! In het Kruispunt werd gekeken en geluisterd naar cabaret en deden de kinderen mee aan Bijbelbingo en memory. Deze middag was dan ook bedoeld voor kinderen van basisschoolleeftijd en had als onderwerp: ‘Gaan voor Go(u)d’. Dit werd mooi weergegeven door Bert en Hermien van de Jonaboot’.

“Ook al geloof je het op ’t eerste moment niet, als jij je verdiept in de natuur zie je ‘Go(u)d’: Kijk maar om je heen! Het was een leuke interactieve voorstelling en de kinderen konden een vlieghoutje in elkaar knutselen. Dat is een houtje met draadje erin, waar de naam in gebrand werd. Dit vlieghoutje kan je de lucht in gooien en mochten de kinderen meenemen als ‘souvenir’. We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde middag!”

 Jan Kalebas – maart 2015
13 DSC03454 15 DSC03462 20 DSC03473
‘De kinderen waren erg nieuwsgierig hoe het zou aflopen met rups Jan Kalebas… Het rupsje werd eerst als ongedierte aangezien maar Jan Kalebas werd een mooie vlinder! En tante Ko was erg blij met de rond dwarrelende vlinder in haar tuin. Maar ook de aanwezige kinderen waren blij, zo’n 150 kinderen bezochten deze geslaagde middagvoorstelling!’ 
Lees meer over de voorstelling Jan Kalabas.