18+ commissie

De 18+ commissie zet zich in voor de jeugd boven de 18 jaar.

Wij organiseren activiteiten met als doel de jeugd samen te brengen binnen en buiten de kerk en met deze jeugd God te ervaren door middel van deze activiteiten.

Sinds 2016 is er binnen de JAC veel veranderd. Zo zijn er nieuwe leden binnen de organisatie aangewezen en heet de organisatie nu 18+ commissie. Ook valt de 18+ commissie nu als organisatie binnen de kerk. Daarnaast is onze visie binnen de 18+ commissie veranderd ten opzichte van de JAC zoals deze voorheen was. Wij merken dat veel leeftijdsgenoten van ons zich minder betrokken voelen bij de kerk. Dit vinden wij als 18+ commissie ontzettend jammer. Alle activiteiten die de 18+ commissie organiseert zijn dus voor alle jongeren die zich betrokken voelen tot elkaar en open staan om God beter te leren kennen.

Met het organiseren van diverse activiteiten proberen wij als 18+ commissie samen met de jeugd op een ontspannen manier en in een fijne setting verdieping te zoeken in het geloof.