Eeuwigheidszondag

Op zondag 22 november a.s. is het eeuwigheidszondag. Gewoontegetrouw herdenken wij onze broers en zussen die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Dat gaan wij ook dit jaar doen en wel in een gezamenlijke dienst van NGK, GKv Dalfsen-West en GKv Dalfsen- Oost.

Vanwege de Coronamatregelen kunnen er geen nabestaanden in deze dienst worden uitgenodigd. Daarom is besloten de herdenking ’s morgens in een online dienst om 10 uur uit te zenden. Deze dienst is te bekijken/beluisteren via www.kerkomroep.nl of YouTube kanaal van de GKv/NGK.

De betrokken families zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Wij hopen dat zij samen met hun naasten toch een bijzondere herdenkingsdienst mogen ervaren. Samen staan we stil, horen de naam en ontsteken een kaars. Samen voelen we het gemis, de pijn en het verdriet van iemand die zo geliefd was. Toch is er hoop, troost en verwachting. We kijken hoopvol uit naar het eeuwig toekomstperspectief.

Werkgroep herdenking overledenen