Deelzondag 15 september

De vakanties zijn voorbij een nieuw seizoen wacht. Dat geldt voor de organisatie van Deelpakket. We zijn blij dat we met uw hulp de krachttoer waar we in december voor werden geplaatst tot nu toe goed hebben kunnen volbrengen. We werden geconfronteerd met een toename van hulpvragen met 30%. Dit zette de organisatie zowel voor aanvoer van de hulpgoederen als de vrijwilligers flink onder spanning.

Vragen om hulp aan de plaatselijke kerken, die voorheen nog niet het project steunden en een flinke gift van de organisatie van de compostactie geven lucht. Maar het blijft wel oppassen, want met het samenstellen van ongeveer 130 pakketten is boven op de door u ingebrachte goederen € 1.000,- zo uitgegeven.

We hebben na onze oproep veel nieuwe vrijwilligers, uit de verschillende kerken uit Dalfsen verwelkomen. Inmiddels zijn ruim 50 mensen bij ons werk betrokken. Ook hebben zich voor verschillende taken een aantal oproepkrachten beschikbaar gesteld. Redenen te over om God dankbaar te zijn.

De eerst komende Deelzondag is 15 september.
Graag doen wij weer een beroep op Uw vrijgevigheid.
Uw dorpsgenoten laten keer op keer hun dankbaarheid en verwondering over zoveel goedheid aan ons merken.
Met vrijmoedigheid vragen wij om houdbare producten zoals:
1: broodbeleg.
2: vruchtensappen, frisdranken, ranja.
3: houdbare melk, yoghurtdrank, chocomel enz.
4: beschuit, krentenbrood, roggebrood.
5: rijst, aardappelpuree, groenten in blik.
6: (ontbijt-)koek, snoep, crackers, chips, nootjes.
7: toiletpapier, toiletartikelen.
8: pasta
9: wasmiddel, afwasmiddel, schoonmaakmiddel.
10: vis.
11: koffie, thee.

Geeft u liever een bedrag?
Dat kan op Deelzondag via de collecte app of op elk moment op onze bankrekening NL30 RABO 0313 7699 74 t.n.v. GKV Dalfsen West onder vermelding van “Deelpakket Dalfsen”.