Deelzondag 13 oktober

Hoe gaat dat bij U? Elke maand ontvangen wij tegen het einde van de maand keurig ons inkomen. Over het algemeen is het voldoende om de komende maand door te komen, maar zo af en toe wordt het wat krapjes, omdat er extra kosten zijn geweest. De afvoer is verstopt en het plaatselijke schoonmaakbedrijf moet komen om de boel door te spuiten. De fietsband moet vervangen worden of… noem maar op. Vaak komen die dingen ook nog tegelijk.
Dan is aan het eind van de maand de portemonnee aardig leeg en moeten we de broekriem aanhalen. Wat is het dan fijn dat we in de derde week van de maand nog een extraatje van Deelpakket ontvangen. Dat helpt om de laatste week ook redelijk door te komen.

Zo maar een verhaal, dat onderstreept waarom we juist op de derde zondag van de maand Deelzondag houden. Juist aan het eind van de maand kunnen we nog even dat kleine steuntje van een tiental goed bruikbare artikelen geven.

U helpt ons toch ook helpen?

Zondag 13 oktober kan dat weer met houdbare producten:
1: broodbeleg.
2: vruchtensappen, frisdranken, ranja.
3: houdbare melk, yoghurtdrank, chocomel enz.
4: beschuit, krentenbrood, roggebrood, pannenkoekenmix.
5: rijst, aardappelpuree, groenten in blik.
6: (ontbijt-)koek, snoep, crackers, chips, nootjes.
7: toiletpapier, toiletartikelen.
8: pasta
9: wasmiddel, afwasmiddel, schoonmaakmiddel.
10:vis.
11: koffie, thee.

Geeft U liever een bedrag, dan met boodschappen te sjouwen? Dat kan met de GIVT app of contant in de collectebus. Overboeken op onze bankrekening kan ook NL30 RABO 0313 7699 74 t.n.v. GKV Dalfsen West onder vermelding van “Deelpakket Dalfsen”.