Dankdag – oproep

Op woensdag 4 november hopen we weer dankdag te vieren. Ondanks deze bijzondere tijd, zijn we dankbaar dat we dit jaar opnieuw stil mogen staan bij wat God aan ons geeft. Dit jaar zal de kerkdienst wel anders vorm gaan krijgen dan we gewend zijn. De dienst waarin ds. Gerard Nederveen voorgaat zal gehouden worden in ‘Het Kruispunt’. De dienst is te volgen of terug te kijken via Youtube.

Omdat we niet allemaal naar de kerk mogen komen, willen we jullie hulp vragen. Hoe fijn zou het zijn als ieder gemeentelid, jong en oud, aangeeft waar hij/zij dankbaar voor is. Het lijkt ons mooi om dit op een vlaggetje te zetten. In de bijlage in de mail is een voorbeeld van een vlaggetje. Deze kan afgedrukt worden op A4 (gekleurd) papier, eventueel versierd worden en afgegeven worden aan een van onderstaande personen. Ook mag het ingeleverd worden bij ‘the Read Shop Schuurman’ in Dalfsen. Wij zullen er voor zorgen dat het een mooie slinger gaat worden en dat deze in de kerk komt te hangen. Ook zouden we het mooi vinden als we van kinderen en/of volwassenen een kort filmpje krijgen met daarin het antwoord op ‘Ik ben dankbaar voor….’. Wil je hier aan meedoen? Doe dan je telefoon overdwars, zodat je een breed beeld krijgt. En… houd het kort ;) (max. 20 seconden). Graag de filmpjes sturen voor 21 oktober. Zien we jou op beeld weer terug in de kerkdienst?
We hopen op veel vlaggetjes en filmpjes!

Dankdag-vlaggetje

Dit jaar is het goede doel: Druppels voor Kenia.  De kinderen mogen op pad om mondkapjes en/of pittenzakken te verkopen. De bestelling wordt geleverd en bij levering kan je betalen (niet bij de kinderen). Naast de verkoop actie is er een mogelijkheid om statiegeldflessen te verzamelen voor het goede doel – zie voor meer informatie de mail ‘Nieuws uit het Kruispunt’ van 9 oktober. Heel veel succes!

Namens de dankdagcommissie,
Ds. Nederveen, Joanne Mol, Marleen Bouwmeester, Dieneke van Egmond & Agnes Maat
Voor het toesturen van filmpjes:
biddank@outlook.com
– 06-27909775 (Dieneke)