Afscheid dominee Hans van der Jagt

14 maart is het zover! Dan gaan we afscheid nemen van onze dominee Hans van der Jagt.
We hebben lang van hem mogen genieten en nu willen we hem en zijn vrouw feestelijk uitzwaaien. Hij is bijna 40 jaar predikant geweest, waarvan veel jaren in Dalfsen. Hij mag straks genieten van zijn emeritaat.

Zondag 14 maart om 10.00 uur zal de afscheidsdienst worden gehouden. Vanwege de beperkende maatregelen kan de gemeente niet live aanwezig zijn, maar thuis de dienst volgen. In de kerk zullen alleen mensen aanwezig zijn die een uitnodiging hebben ontvangen, plus muzikanten, de koster, en het beamteam.

Zaterdagmiddag 13 maart kunnen alle gemeenteleden van Dalfsen West Hans en Eef groeten. Geen receptie, geen gemeenteavond, maar een drive-through. Hans en Eef mogen in het fietsenhok bij de kerk staan en iedereen kan met auto of fiets langsrijden en groeten. We gaan werken met een vaste volgorde, zodat er geen filevorming zal ontstaan. Hoe dat allemaal zal worden geregeld hoort u van de diaken of wijkcoördinator, hij/zij zal contact met u opnemen.

We gaan Hans en Eef natuurlijk ook verrassen met een mooi cadeau. Ook daar horen jullie binnenkort meer van.

Meer info komt via de mail of de app of via de diaken/wijkcoördinator naar u toe.

Voor de broeders en zusters uit Dalfsen Oost en NGK:
We kunnen ons voorstellen dat gemeenteleden van Dalfsen Oost en NGK ook afscheid willen nemen. (dominee van der Jagt is vanaf 1992 tot 2012 predikant van de hele gemeente Dalfsen geweest).

Wilt u ook deelnemen aan de drive-through dan kunt u in het kerblad Jaargang 10 nr. 4 – 19 februari 2021 lezen  wie u kunt benaderen voor opgave of overleg over deelname.