Hartelijk welkom!

Elke zondag en op andere bijzondere dagen worden in Het Kruispunt kerkdiensten gehouden. U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken. U kunt in het rooster lezen hoe laat de dienst begint en wie in deze dienst voorgaat.

Het Kruispunt is te vinden aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen.
Het adres en een routekaart vindt u hier

Aanvangstijden
9.00 uur en 14.30 uur of 10.45 uur en 19.00 uur.
Op zondagen waarop het avondmaal wordt gevierd, begint de dienst van 10.45 uur om 11.00 uur. Als op zondag een sing-in wordt gehouden, begint de dienst van 14.30 uur om 13.30 uur en de dienst van 19.00 uur om 15.30 uur.
Dalfsen-West en Dalfsen-Oost maken beide gebruik van het kerkgebouw. De aanvangstijden van de kerkdiensten wisselen per maand, uitgezonderd juli/augustus.
Het kerkgebouw gaat ongeveer een half uur voor aanvang van de dienst open. In de hal staan leden van onze kerk, gastvrouwen, klaar om u verder te helpen en u wegwijs te maken in ons kerkgebouw. Als u vragen heeft dan willen zij u graag helpen.
Na afloop van de morgendienst van 10.45 uur, is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee in de hal van de kerk. Wij hopen u te mogen ontmoeten!

DSC 0110-001