Jongerenwerker

Beste jongere,

Op deze website vindt je verschillende vormen van geloofstoerusting. Sommige daarvan zijn heel bekend en bestaan al heel lang, zoals catechisatie en club. Andere bestaan pas een paar jaar, zoals de Cursus Discipelschap. 

Namens iedereen die actief is in het jeugdwerk: je bent van harte uitgenodigd om er gebruik van te maken.

Dan iets over mijzelf. Vroeger vond ik geloven vooral iets moeilijks, iets wat me op de nek zat. Dingen die ik mooi vond mochten niet, en dingen waar ik (nog) niet zoveel mee had voelden als een verplichting. Ik geloofde wel, maar het was wat lauwtjes allemaal.

Tegenwoordig ervaar ik dat anders. Geloven is voor mij God kennen, als Vader, als Jezus Christus en als Heilige Geest. Dat is het mooiste, grootste en geweldigste wat mij is overkomen. Dat betekent niet dat ik me nooit eens rot voel, of dat alles (van- weglaten) alleen maar goed gaat. Maar wel dat ik de dingen die in de wereld en in mijn eigen leven gebeuren anders ga bekijken.

Misschien herken je iets van wat ik je vertel. Misschien heb je vragen, de behoefte om eens wat te praten. Of misschien wil je iemand anders kennis laten maken met het geloof.

Dat kan, ik maak graag ik een afspraak met je: ’s Avonds, overdag, eenmalig of meerdere keren. Afspraak maken kan telefonisch, via de mail, Facebook, SMS of WhatsApp. Gewoon doen.Maar natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je clubleider, coach, of je wijkouderling, wijkdiaken of predikant.

Hartelijke groet,
Arend Dekker
Arend Dekker
T. 06-11910922