Bijbelstudiegroepen

In onze kerken functioneren sinds een flink aantal jaren inmiddels een aantal bijbelstudiegroepen. Een bijbelstudiegroep bestaat uit een aantal kerkleden – jong en oud, m/v , NGK, GKV-oost/west – door elkaar, die zich samen organiseren om bijbelstudie te doen. De groep bepaalt zelf hoe lang ze bij elkaar blijven, welke onderwerpen ze willen behandelen en hoe vaak en waar ze bij elkaar komen. Sommige groepen bestaan al heel lang en blijven een groep, andere groepen draaien één of twee jaar en daarna gaan de deelnemers uiteen om eventueel in een nieuwe groep opnieuw te beginnen.

Aan het begin van elk vergaderseizoen kijken we of er weer belangstelling is om een (nieuwe) bijbelstudiegroep te vormen. Andere jaren stelden we een aantal onderwerpen voor, maar we zien dat de groepen zelf prima hun onderwerp(en) kunnen kiezen. Daarom beperken we ons dit keer tot het bieden van een platform: als je belangstelling hebt om samen met anderen een bijbelstudiegroep te vormen kun je dat aan ons doorgeven, eventueel met een thema of onderwerp waar je over zou willen ‘studeren’. Wij bekijken dan of we één of meerdere groepen kunnen vormen.

Wil je dus volgend seizoen deel uitmaken van een nieuwe groep?
Meld je dan bij ellyvandenbos@hotmail.com of wlengkeek@gmail.com, geef eventuele voorkeuren aan, en wij zullen in september kijken of we wat voor je kunnen samenstellen.

Elly van den Bos / Wim Lengkeek