do
Afscheid Greta van Asperen
apr 26 @ 14:15 – 15:30

Na ruim 37 jaar werkzaam te zijn geweest aan onze school GBS ‘De Uitleg’ neemt Greta van Asperen afscheid. Al die jaren heeft zij zich volledig ingezet voor het werk, voor de kinderen, eerst als leerkracht, later als intern begeleider en tenslotte als waarnemend schoolleider.

Met haar grote kennis van zaken heeft ze ouders en ook haar collega’s met raad en daad bijgestaan. D.V wordt het afscheid gevierd op 26 april 2018.

Het team nodigt u van harte uit voor de receptie van 14.15 – 15.30 u. in de hal van de school, Nieuwe Uitleg 2, Dalfsen

Sing for the King!
apr 29 @ 09:30

Zondag 29 april wordt er in de feesttent bij het Gemeentehuis een interkerkelijke Sing-in gehouden: Sing for the KING.

Sinds de kroning van koning Willem Alexander in 2013 wordt elk jaar een feestelijke Sing-in gehouden op zondagochtend. Dan wordt er gezongen voor de Koning met een hoofdletter: Jezus, de Heer, met alle mensen van Dalfsen en omstreken die daar belangstelling voor hebben. Het thema is dit jaar ‘Hoop op de Koning’.

Mr. Cor Verkade uit Gouda zal een korte boodschap brengen. Cor Verkade is zelfstandig ondernemer en voorzitter van STICHTING de Bijlmerkerk. Hij is betrokken bij het ‘Zorgnet Roemenië’ die hulp biedt aan de armsten in dat land. De collecte die gehouden wordt zal – na aftrek van de onkosten – daaraan in zijn geheel voor bestemd worden. Zie http://www.zorgnet.eu/.

Marion Lutke presenteert de Sing-in. De kinderen mogen bij de kinderliederen naar voren komen. Onder leiding van Wim de Wolf (piano) zal een gelegenheidsband de samenzang begeleiden: Marjolein Dekker, Hèlène Krale, Dorien Jansen, Sharon Buitenhuis, Mirjam Jansen (zang), Jan Kramer (gitaar), Esther Eilander (dwarsfluit), Hans de Jong (viool), Gerriën Groen (basgitaar).

Sing for the KING begint om 9.30 uur. De tent is open om 9.00 uur.
Nodig iemand uit en wees van harte welkom!

wo
Meva Fietstocht
mei 16 @ 13:30

Er is weer een korte fietstocht gepland.
Deze hopen we te houden op woensdag 16 mei.
De vertrek plaats is bij de kerk om 13.30 uur.
We hopen op mooi weer.

vr
Koffie&Creatief
mei 25 @ 09:30 – 11:30