Bijbelkring

Verbonden zijn met Christus als de Bron waaruit je drinkt, lééft en uitdeelt!

Het is ons verlangen dat onze jongeren Christus leren kennen als Gods Zoon en één worden met Hem. Dat ze een relatie met Hem ontwikkelen, Hem gaan volgen en in hun leven de kracht van Gods Geest gaan ervaren.

Doelen
Het kerkelijk jeugdwerk kent vier doelen:
1. Gods Woord leren kennen (kennen)
2. Verbonden zijn met Christus (ervaren)
3. Ontvankelijk worden voor de Heilige Geest (groeien)
4. Werken in de kerk en in de wereld

Om te bevorderen en bewaken dat in het jeugdwerk aan elk van de vier doelen wordt gewerkt en dat de aandacht daarvoor in goede onderlinge balans is, werd als basis de catechesemethode ‘Ieder hart een woonplaats voor Christus’ gebruikt.
Het materiaal is ondertussen geactualiseerd en te gebruiken door 1e en 2e jaars jongeren van Dafsen West en – Oost, die dit materiaal elke week behandelen.
Voor de 3e tot 6e jaars uit Dalfsen West en Oost is er gekozen voor de Follow Me (Next) methode. Methodes met geactualiseerde thema’s die aansluiten bij de leefwereld van jongeren en met behulp van de nodige multimedia.

Contact: commissie JONG.